PREMIJERNA EMISIJA PUSTI BRIGU U NOVOJ SEZONI
Foto: Kurir

ne propustite

PREMIJERNA EMISIJA PUSTI BRIGU U NOVOJ SEZONI

Izbor gostiju najavljuje odličnu sezonu

Objavljeno:

Danas od 16.10 gledaćete premijeru vaše omiljene emisije u novoj programskoj šemi Kurir televizije. U prvoj emisiji kojom otvaramo novu sezonu ugostili smo Nadu Obrić, Dragana Stojkovića Bosanca i Aleksandru Stojković Džidžu.

Kako se slažu otac i ćerka i zašto su Nada i Bosanac dokaz da je kumstvo neraskidivo, saznaćete u našem nedeljnom popodnevu.

U studiju će nam se pridružiti i naša mlada nada, Anđelija Ilić koja je dete za primer i odličan đak jer svakog jutra i nakon škole radi na njivi i oko stoke na poljoprivrednom imanju svojih roditelja.

Pusti brigu
foto: Kurir

Ako se po jutru dan poznaje, nema brige za emisiju Pusti brigu! U novom ruhu i osveženom studiju, naš nezamenjivi tandem koji čine harizmatična novinarka i voditeljka Ljiljana Stanišić i vrhunski kuvar, šarmantni Dejan Šutanovac, neće menjati recept za dobru zabavu.

Pusti brigu
foto: Kurir

Uz odabrane goste, mnogo muzike, sjajnu publiku i najkvalitetniji nedeljni ručak, uživaćete svake nedelje od 16:10h uz Kurir televiziju. Zabavljaće vas vrhunski bend popularnog pevača Miloša Vujanovića.

Pusti brigu
foto: Kurir

Ukoliko ne znate šta ćete kuvati u nedelju, pripremite ćuretinu i pratite Dekija koji će spremati rolnice od ćuretine i pire krompir, a za dezert crvene palačinke sa jagodama i napravite vrhunski nedeljni ručak.

Ne propustite sve što smo vam pripremili i ne zaboravite - Pusti brigu! Nedeljom od 16. 10 na Kurir telviziji.

Bonus video:

02:01

VODITELJKA EMISIJE STARS SPECIJAL DOBIJALA NEPRIJATNE PORUKE OD DOSTA STARIJEG GLUMCA: Kada sam ga odbila, reagovao je BURNO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.